HydroPeptide Eye Treatment
€ 7

Bestrijd alle zorgen rondom de oogzone met deze ultieme herstellende oogbehandeling. Peptiden en samenstellingen van drievoudig hyaluronzuur, behandelen veroudering op alle niveaus door zich te gedragen als filler, terwijl de elasticiteit en stevigheid gegarandeerd wordt. Je blik wordt instant verhelderd door een unieke mix van mica en parels.

VOOR WIE IS HET:

Ouder wordende, droge, gedehydrateerde, doffe of vermoeide huid, wallen, donkere kringen, kraaienpootjes.

VOORDELEN:

Zichtbare versteviging en lifting terwijl de huid wordt gehydrateerd en kraaienpootjes worden verzacht.

 


HydroPeptide Lip Treatment Upgrade
€ 7

Gladde en zachte lippen met een heldermakende microdermabrasiepeeling, alsook perfecte hydratatie met peptiden. Vermindert verticale liplijnen en laat de lippen er mooi en vol uitzien.

VOOR WIE IS HET:

Ouder wordende, droge, ruwe en doffe lippen.

VOORDELEN:

Exfoliëert en verstevigt de liplijnen, verheldert en hydrateert ze en maakt ze voller.

 


HydroPeptide Anti-stress Express Facial (30MIN)
€ 45

Vernieuw en verjong uw huid zonder irritatie of gevoeligheid. Enzymen en peptiden houden de huid perfect gevoed, antioxidanten beschermen en hyaluronzuur geeft een optimale hydratatie. Een verhelderend masker zorgt voor een juiste hoeveelheid aan exfoliatie tijdens de zomermaanden of het hele jaar door.

VOOR WIE IS HET:

Alle huidtypes die behoefte hebben aan lichte exfoliatie en onmiddellijke resultaten.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, vernieuwd en gladder.

 


HydroPeptide Calming Recovery Facial
€ 59

Zelfs de gevoelige huid zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidenfilm te herstellen.
Start met de bestrijding van de gevoeligheid met peptiden en een botanische stamcel. Deze helpen bijdragen tot een egalere teint door de tekenen van roodheid zichtbaar te verminderen.

VOOR WIE IS HET:

Gevoelige, licht gevoelige, couperose huid, huid met verminderde natuurlijke bescherming.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling is de huid gekalmeerd, verfrist en evenwichtiger.

*CONTRA-INDICATIES: Notenallergie, bessenallergie

 


HydroPeptide Brightening Facial
€ 65

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens en zwangerschapsmaskers.
Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

VOOR WIE IS HET:

Hyperpigmentatie, zonneschade,acnelittekens, zwangerschapsmaskers, ouderdomsvlekken, oneffen teint.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling straalt de huid, is ze egaler, zachter en strakker. Om het beste resultaat te bekomen is een reeks van behandelingen aangewezen.

 


HydroPeptide Acne Clarifying Facial
€ 65

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acnebestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

VOOR WIE IS HET:

Acne, onevenwichtige teint, zonneschade, doffe huid

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling is de huid opnieuw in evenwicht, vernieuwd en helder.

*CONTRA-INDICATIES: zwangerschap, borstvoeding, asperine allergie, gevoelige huid, zonnebrand, retin A/Retinol, Acnébehandeling (op voorschrift of vrij te verkrijgen), acnéwondjes

 


HydroPeptide Re-Fueling Men's Facial
€ 65

Corrigeer de eerste tekenen van veroudering en onzuiverheden met deze Signature Men’s Facial. Exfoliëert zachtjes, maakt de poriën vrij, biedt bescherming en egaliseert de teint dankzij vitamine C, fruitenzymen en een diversiteit aan antioxidanten.
Peptiden en groeifactor activators zullen de elasticiteit en stevigheid van de huid verhogen, terwijl de huid gevoed wordt.

VOOR WIE IS HET:

Fijne lijntjes en rimpels, droge, gedehydrateerde, doffe, trekkerige rijpere huidtypes.

VOORDELEN:

Herstelt doffe, vermoeide huid en door scheren geïrriteerde huid. Toxines en onzuiverheden worden verwijderd.

 


HydroPeptide Anti-wrinkle Facial
€ 67

HydroPeptide®’s Signature Facial. Deze relaxerende, zonder downtime, behandeling doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. Begin de behandeling met een twee stappen peeling die vitamine C, micro-dermabrasie kristallen en volumegevende activators bevat. Dit zal een frisse, stralende huid onthullen. Vervolg met een zuiverend hybride masker met bentoniet en kaolien klei.

Bovendien vechten peptiden tegen rimpels en maken ze de huid jonger en steviger. Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiemde Anti-Aging behandeling.

VOOR WIE IS HET:

Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling zijn expressielijnen meer ontspannen. De huid is stralender, de textuur gladder en voller.

 


HydroPeptide Pumpkin Refreshing Facial
€ 67

Deze verfrissende powerboost voorziet effectieve exfoliatie om doffe huid te bestrijden en te revitaliseren.
Een combinatie van fruitenzymen en zuiverende peptiden werken synergetisch om de huid te reinigen van onzuiverheden, terwijl natuurlijke exfolianten de celvernieuwing verbeteren om zo de tekenen van blootstelling aan zon te vervagen, waardoor de huid er frisser en vernieuwd uitziet.

VOOR WIE IS HET:

Zonneschade, doffe huid, acne.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling is de huid helderder, zachter en stralender.

*CONTRA-INDICATIES: zwangerschap, borstvoeding, asperine allergie, gevoelige huid, zonnebrand, retin A/Retinol, Acnébehandeling (op voorschrift of vrij te verkrijgen), acnéwondjes

 


HydroPeptide Advanced Resurfacing Facial
€ 69

Geef je exfoliatieroutine een professionele boost met deze vernieuwende behandeling die de huid onmiddellijk gladder maakt en verfrist zonder downtime. Zes botanische stamcellen werken om je huid te beschermen tegen externe stressfactoren, terwijl de peptiden de huid verjongen en revitaliseren.
Combineer het beste van de wetenschap met het beste uit de natuur om leeftijdsbestrijdende resultaten te bereiken.

VOOR WIE IS HET:

Fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, doffe, ruwe huid.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling voelt de huid gladder aan, ziet ze er helderder uit en is ze energieker.
Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar.

 


HydroPeptide Intensive Perfecting Facial
€ 74

Een diepere exfoliatie om hoge intensiteitsresultaten te ontwikkelen terwijl het zich richt op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid. Geavanceerde peptideprestaties zorgen voor een veel frissere, gladdere en jongere huid.

VOOR WIE IS HET:

Zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

VOORDELEN:

Na slechts één behandeling voelt de huid gladder, frisser, helderder en jeugdiger aan.

* CONTRA-INDICATIES: Niet aanbevolen bij klanten met Rosacea of gevoelige huid. Niet aanbevolen bij zwangerschap, borstvoeding of allergie aan aspirine. Klanten die momenteel een acne behandeling volgen (op voorschrift of vrij te verkrijgen) of retinol/retin-A innemen moeten het gebruik van deze medicatie stopzetten gedurende 3 dagen voor en na de behandeling.

 


Hydropeptide Even Brighter Facial
€ 75

Rimpels en pigmentvlekken verraden je ware leeftijd!!

Op zoek naar een doeltreffende behandeling in de strijd tegen de tijd en zijn afdruk op je gelaat door hyperpigmentatie en rimpels?

Enkel geïnteresseerd in de beste anti-aging resultaten? Je hoeft niet te kiezen!

Hydropeptide combineert met deze Even Brighter Facial de beste anti-aging resultaten
en revolutionnaire verhelderende ingrediënten!!!

* CONTRA-INDICATIES: Niet aanbevolen bij klanten met Rosacea of gevoelige huid. Niet aanbevolen bij zwangerschap, borstvoeding of allergie aan aspirine. Klanten die momenteel een acne behandeling volgen (op voorschrift of vrij te verkrijgen) of retinol/retin-A innemen moeten het gebruik van deze medicatie stopzetten gedurende 3 dagen voor en na de behandeling.